Søg

Vand- og Varmeregnskaber 2024

Varmeregnskab for alle afdelinger er nu modtaget og sendt ud på mail.

Har du ikke mail, må du forvente nogle dages ekstra ekspeditionstid på afleveringen af regnskaberne. Kontakt meget gerne kontoret og oplys din mailadresse, såfremt du modtager dit varmeregnskab i postkassen.

Alle afdelinger vil blive afregnet med huslejen i juni måned. Fraflyttere kan ligeledes forvente afregning start juni måned.

Vi har endvidere modtaget og sendt vandregnskab for afdeling 14/Lundeparken, men afventer fortsat vandregnskaber for afdeling 9/Heimdalsvej. Vi fremsender dem lige så snart vi har modtaget dem og afregner hurtigst muligt derefter.

Hold dig gerne fortsat opdateret her på hjemmesiden, da der løbende bliver opdateret med diverse informationer og hjælpende vejledninger.

Husk også, at fra i år kan I finde sidste års regnskab i Ista app’en. Her vil jeres regnskaber ligge, så man ikke længere skal printe dem ud for at holde styr på dem. Du kan samtidig følge dit forbrug i din app. Skulle du have problemer med dit login eller andet omkring Ista’s app, kan du kontakte deres kundeservice på nedenstående telefonnr.

Indsigelse

Ønsker du at gøre indsigelse, skal denne indeholde præcis beskrivelse af, hvad du er uenig i, i forhold til regnskabet samt fulde navn og adresse inkl. postnr. og by samt lejemåls- og anlægsnummer. Indsigelsen sendes til FAB på mail: fab@fabfrederikssund.dk med emnet: Indsigelse samt lejemålsnummer.

FAB sørger derefter for, at sende indsigelsen til Ista og så snart vi får svar fra Ista, sendes det til dig. HUSK at man har 6 uger fra dato for modtagelse af regnskabet til at lave en indsigelse. Herefter er indsigelsesfristen udløbet.

Såfremt du har spørgsmål til Ista’s beregninger, termiske kompensationer eller lignende, er du velkommen til at kontakte Ista’s kundeservice, er telefonnr. hertil: 77 32 32 32